Παραλίες

Χρυσή ακτή / Μάτι

Πλατειά αμμώδης παραλία για όλα τα γούστα. Αυτή η οργανωμένη παραλία είναι τόσο μεγάλη ώστε να μπορεί να σας προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες θαλάσσιων σπορ όσο και ιδιωτικότητα. Εδώ θα βρείτε beach bar με ξαπλώστρες και ομπρέλες για να χαλαρώσετε. Οι πιο δραστήριοι θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ beach-volley, wind-surfing, sea-skiing, kiting και jet-ski. Αλλά και αν προτιμάτε να αποκοπείτε από τη δράση, η Ακτή είναι αρκετά μεγάλη ώστε να βρείτε χώρο για απομόνωση. Οι ατέλειωτη αμμόλοφοι και τα καθαρά Ιόνια νερά της Χρυσής Ακτής έχουν γίνει το σύμβολο της περιοχής.

Απόσταση από το Callisto Suites: 5.5 km προς το Νότο

Λαγκούβαρδος​

Λαγκούβαρδος

Εάν είστε λάτρης των κυμάτων. Αν και τα 2 km λευκής άμμου θα μπορούσαν να είναι αρκετά για να κάνουν τον Λαγκούβαρδο διάσημο, ήταν τελικά τα κύματα που τον έκαναν το αγαπημένο surfing spot Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. Τα ψηλά κύματα και οι η αμμουδιά δεν είναι τα μόνα που κάνουν τον Λαγκούβαρδο ελκυστικό. Η παραλία βρίσκεται στην άκρη απέραντων ελαιώνων. Η παραλία παρέχει επίσης δύο beach-bars.

Απόσταση από το Callisto Suites: 6.7 km προς το Βορρά

Βρωμονέρι

Ένας ειδυλλιακός κολπίσκος με κρυστάλλινα νερά ξεχασμένος στον χρόνο. Αν και εύκολα προσβάσιμη, αυτή η πανέμορφη παραλία δεν κατακλύζεται ποτέ από κόσμο. Θα βρείτε κυρίως ντόπιους εδώ να απολαμβάνουν τα ήσυχα και πεντακάθαρα νερά απ’ όπου λέγεται ότι αναβλύζουν θερμές πηγές. Η παραλία συνδυάζει άμμο και λεπτό βότσαλο. Δεν υπάρχει beach-bar εδώ, οπότε θυμηθείτε να έρθετε εφοδιασμένοι με νερό (και βιβλία)!

Απόσταση από το Callisto Suites: 3.8 χλμ προς τον Νότο

Βρωμονέρι​
Ρωμανός / Πετροχώρι

Ρωμανός / Πετροχώρι

Απέραντοι εξωτικοί αμμόλοφοι και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα θα σας κάνουν να ξαναέλθετε στον Ρωμανό. Μια εναλλακτική πρόταση στη Βοϊδοκοιλιά, ο Ρωμανός προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να χαλαρώσετε μια ολόκληρη μέρα στην παραλία: εδώ θα βρείτε κάποιες ταβέρνες με θέα τη θάλασσα, αλλά και beach-bars.

Να μην παραλείψετε να μείνετε ως το ηλιοβασίλεμα και να είστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να δείτε θαλάσσιες χελώνες να γεννούν τα αυγά τους εδώ.

Απόσταση από το Callisto Suites: 12 km προς το Νότο

Βοϊδοκοιλιά

Μια από τις πιο φωτογραφισμένες παραλίες της Ελλάδας. Ο εντυπωσιακός -σχεδόν κυκλικός- κόλπος κυκλώνει τα πρασινογάλαζα κρυστάλλινα νερά της Βοϊδοκοιλιάς. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα εδώ περιμένοντας τον ήλιο να δύσει στο βάθος του Ιονίου. Την παραλία περιβάλλουν αρχαιολογικοί χώροι και φυσικά πάρκα. Λόγω της ιδιαιτερότητας του τοποθεσίας που βρίσκεται δίπλα στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, εδώ δε θα βρείτε καμία καντίνα επί της παραλίας. Ο κόσμος ωστόσο συρρέει στη διάσημη παραλία. Αυτό βέβαια δε θα σας δυσκολέψει ούτε να βρείτε πάρκινγκ δίπλα στην παραλία ούτε να βρείτε ένα ήσυχο μέρος για το μπάνιο σας, εάν περπατήσετε ως το τέρμα της Βοϊδοκοιλιάς.

Στον λόφο αριστερά του κόλπου δεσπόζει το Παλαιόκαστρο, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε πριν το ηλιοβασίλεμα και να θαυμάσετε την εντυπωσιακή απέραντη θέα στη λιμνοθάλασσα και το Ιόνιο. Στην δεξιά πλευρά της Βοϊδοκοιλιάς , μπορείτε να επισκεφθείτε την τοποθεσία Μυκηναϊκού τάφου αλλά και ανακαλύψετε μια κρυφή μικρή παραλία.

Απόσταση από το Callisto Suites: 14 km προς το Νότο

Βοϊδοκοιλιά​