Ποιοί Είμαστε

Η φιλοσοφία μας

Το Callisto Seaside Homes & Suites είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ονειρευόμασταν για χρόνια και την κάναμε πραγματικότητα με πολλή φροντίδα το 2015. Το σημείο όπου βρίσκεται το Callisto Seaside Homes & Suites είναι παραπάνω από μια γραφική τοποθεσία για εμάς:

αντιπροσωπεύει μια γη που γνωρίζουμε καλά κι ο σεβασμός μας γι’ αυτή αντικατοπτρίζεται στις αρχές με βάση τις οποίες ετοιμάσαμε για εσάς το Callisto Seaside Homes & Suites:

Οικολογία: Ολόκληρο το συγκρότημα έχει κατασκευαστεί με σεβασμό στις αρχές της εξοικονόμησης ενέργειας. Τα συστήματα ύπνου και τα προϊόντα υγιεινής είναι όλα υψηλών οικολογικών προδιαγραφών.

Υγιεινός τρόπος ζωής: Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Callisto Seaside Homes & Suites προέρχονται από την περιοχή όπου η μικρής κλίμακας αγροτική καλλιέργεια προσφέρει τους καλύτερους καρπούς της μεσσηνιακής γης. Φροντίζουμε επίσης ώστε στο πιάτο σας να φτάνουν κυρίως βιολογικά προϊόντα.

Σεβασμός & θαλπωρή: Το Callisto Seaside Homes & Suites καλύπτει ένα σημαντικό κενό στον τομέα των μικρών καταλυμάτων στην Ελλάδα… Προσφέρει τις κατάλληλες παροχές για άτομα με ειδικές ανάγκες ώστε όλοι να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής μας , η οποία παρέμενε έως τώρα δύσκολα προσβάσιμη.

Πίσω από το όνομα

Η Callistó/ Καλλιστώ ήταν νύμφη της κεντρικής Πελοποννήσου που ο Δίας μεταμόρφωσε στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου. Θα τη δείτε από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι στο Callisto Seaside Homes & Suites. Το όνομά μας μπορεί να διαβαστεί και ως Cállisto/ κάλλιστο , το πιο όμορφο ή πιο καλό στα αρχαία ελληνικά.

Κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομά του από μία από τις θεότητες της θάλασσας, τις Νηρηίδες ή Ωκεανίδες- προστάτιδες των θαλασσοπόρων στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Πίσω από κάθε όνομα στο Callisto Seaside Homes & Suites κρύβονται οι μοναδικές εμπειρίες που σας προσφέρονται εδώ: χαλαρώστε κάτω από τον έναστρο ουρανό δίπλα στο κύμα, μετά από μια μέρα εξερεύνησης των καλύτερων της Δυτικής Πελοποννήσου!