Τοποθεσία

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πώς να προσεγγίσετε το Callisto Seaside Homes & Suites από το πιο κοντινό αεροδρόμιο. https://goo.gl/maps/FFvuj

Το Callisto Seaside Homes & Suites βρίσκεται 3km νότια του χωριού Μαραθόπολη. Ο ευκολότερος τρόπος να έρθετε σε μας είναι με αυτοκίνητο από την Αθήνα, την Καλαμάτα ή την Πάτρα. Ακολουθήστε τις πινακίδες του επαρχιακού δρόμου Κορυφάσιο-Φιλιατρά.

Η τοποθεσία ονομάζεται Μπάρλας και είναι κοντά στη Μαραθόπολη στο διαμέρισμα ” Τριφυλία” του νομού Μεσσηνίας.

Το Callisto Seaside Homes & Suites βρίσκεται 55 km/ 1h15 από το Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας, απ΄ όπου μπορείτε να πάρετε ταξί ή λεωφορεία (όχι απευθείας). Θα χαρούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας κατόπιν συνεννόησης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Araxos βρίσκεται 158 km (2h20) από την τοποθεσία μας στο δρόμο μεταξύ Πάτρας και Πύλου.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απέχει 3h20 από το Callisto Seaside Homes & Suites.

Δεν υπάρχουν απευθείας συνδέσεις λεωφορείων με τα γύρω αεροδρόμια αλλά θα χαρούμε να σας διευκολύνουμε.

Υπάρχουν πολλά ferry-boat που φτάνουν στην Πάτρα από την Ιταλία (Bari, Ancona, Venice, Trieste, Ravenna, Brindisi), την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα.

Το λιμάνι της Πάτρας απέχει περίπου 2h20 οδήγηση μέσω του δρόμου που συνδέει την Πάτρα με την Κυπαρισσία και από κει στη Μαραθόπολη.

Φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να φτάσετε στο Callisto Seaside Homes & Suites απ’ όπου κι αν ξεκινάτε. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας στο:

Mail: info@callistosuites.gr

Τηλ: +30 6974 656 226, +30 698 653 1657 (Ώρες επικοινωνίας: 08:00-20:00)

Fax: +30 27630 51252

Μιλάμε Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.