Σχετικά με εμάς

Το Callisto Seaside Homes & Suites είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ονειρευόμασταν για χρόνια και την κάναμε πραγματικότητα με πολλή φροντίδα το 2015. Με το πέρασμα των χρόνων το Callisto έγινε σημείο συνάντησης για ανθρώπους από όλες τις γωνιές του κόσμου. Η αγάπη μας για τη φιλοξενία και η αφοσίωση των επισκεπτών μας άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση του ξενοδοχείου το 2021, με 12 νέες οικίες. Σας καλωσορίζουμε στο Callisto Seaside Homes & Suites για να απολαύσετε τη σπάνια φυσική ομορφιά της μεσσηνιακής γης μαζί με τη διακριτική πολυτέλεια και φιλοξενία που σας προσφέρει το ολοκαίνουργιο συγκρότημά μας.

Υπηρεσίες

Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Callisto Seaside Homes & Suites είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα σε όσους θέλουν να απολαύσουν τον προσωπικό τους χώρο,
αλλά συγχρόνως να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να συνυπάρχουν και να μοιράζονται ευχάριστες στιγμές στους κοινούς χώρους τους συγκροτήματος.

Κήπος

Πρωινό

Πισίνα

Lounge Bar

Barbeque

Daily Housekeeping

Διαμονή

Cosy Rooms & Suites

Ιδανικά για ζευγάρια και όσους θέλουν να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη & άνετη διαμονή.

Deluxe apartments & Homes

Πολυτέλεια συνδυασμένη με οικειότητα. Με καθιστικό, κουζίνα και μεγάλες βεράντες με θέα, θα γίνουν το δεύτερο σπίτι σας.

Photo Gallery

Testimonials